Strategi Pakatan Tidak Menjadi di Bagan Pinang!!!

|


Pelbagai tomahan dan fitnah yang telah dilemparkan kepada calon BN, Tan Sri Isa Samad dan pemimpin UMNO/BN yang lain jelas membuktikan bahawa PAS sememangnya ketandusan isu dalam berdepan dengan jentera BN di Bagan Pinang… Bermula dengan tuduhan terhadap Datin Seri Rosmah yang terlibat dengan konspirasi membunuh wanita Monggolia dapat dipatahkan dengan bukti jelas menunjukkan bahawa ketika kejadian terbabit, Rosmah berada bersama meraikan anak-anak yatim di bangunan Tabung Haji..Tuduhan dan fitnah hebat ini sewajarnya diambil tindakan kerana tiada sebarang bukti yang boleh mengaitkan Rosmah dalam pembunuhan tersebut. Ini semua adalah propaganda jahat Raja Petra yang sememangnya dikenali sebagai ‘freethinker’ dalam usaha menjatuhkan kerajaan BN.!!! Kerjasama antara Raja Petra dan pakatan rakyat menunjukkan fitnah ini dilakukan semata-mata untuk mengaburi mata rakyat supaya BN dipandang buruk dan membuka laluan untuk pakatan rakyat mengambilalih negara..!!! Kenapa Raja Petra langsung tidak mengeluarkan artikel berkaitan dengan kes liwat ANWAR???

Kedua, pakatan rakyat yang turut didalangi Raja Petra sekali lagi mengeluarkan kenyataan bahawa PM, DS Najib Tun Razak pernah ditangkap khalwat bersama penyanyi popular Ziana Zain di sebuah hotel di Port Dickson..adakah dakwaan ini benar atau merupakan tuduhan jahat serta fitnah pakatan rakyat kerana ketandusan isu??!!! Lebih memburukkan lagi TS Isa Samad dikatakan telah mengugut PM supaya mengambil beliau sebagai calon di Bagan Pinang untuk PRK ini supaya isu ini tidak dihebahkan!!! Peliknya isu ini tidak pernah kedengaran sebelum ini tetapi menjadi isu pakatan dalam PRK kali ini!!! Jika benar kes ini pernah berlaku sudah semestinya ianya akan dicanang oleh pemimpin pakatan rakyat terutama Anwar Ibrahim sejak sekian lama…diharapkan pihak PM ataupun Ziana Zain mengambil tindakkan terhadap tindakan Raja Petra yang dengan cara samseng menabur fitnah tanpa mempedulikan perasaan dan kredibiliti seseorang!!!

Ketiga, pakatan rakyat mengesyaki bahawa SPR telah memanipulasi pengundi POS di Bagan Pinang dan memohon perintah mahkamah menangguhkan PRK kali ini…Ini menunjukkan bahawa PAS sememangnya dapat merasakan bahang kekalahan yang akan mereka hadapi kali ini, sebagai langkah supaya PAS tidak dimalukan adalah dengan mengeluarkan kenyataan berbaur fitnah supaya rakyat dapat menerima hakikat kekalahan PAS!!! Suatu tindakan licik PAS untuk menutup malu!!!

Keempat, sesudian Anwar untuk bersumpah di sebuah masjid di Port Dickson menunjukkan PAS sememangnya memerlukan bantuan Anwar untuk membersihkan pakatan..! Rakyat kini sudah mulai sedar dengan pakatan dan semakin beralih memilih kerajaan yang paling banyak berjasa iaitu BN..Jadi sumpah Anwar amat diperlukan bagi menarik kembali sokongan rakyat kepada pakatan!!!

Kelima, PAS menyatakan di media-media bahawa petugas mereka dipukul penyokong BN bagi memburukkan imej BN di Bagan Pinang…tetapi PAS tidak dapat menerima apabila Datuk Azeez dipukul oleh penyokong PAS kerana dikatakan penyokong PAS tidak akan sanggup bertindak sedemikian!!! Seharusnya PAS sedar bahawa kebanyakkan penyokong pakatan kini terdiri dari golongan samseng dan terlalu taksub dengan pemimpin pakatan dan parti yang dianuti!!!

--------------> Pakatan yang kini sudah mencapai tahap terdesak akan sanggup melakukan apa sahaja supaya rakyat member undi kepada mereka..kepada rakyat Bagan Pinang jangan sekali-kali tertipu dengan strategi pembangkang yang sering melakukan fitnah dan provokasi kepada BN..!! Janganlah sejarah di Perak berulang lagi, cina didahulukan…melayu dibelakangkan!!! Undilah kerajaan yang telah membawa negara kemercu kejayaan dan kegemilangan bagi memastikan generasi kita terus harmoni dulu, kini dan selamanya…

UNDILAH BARISAN NASIONAL!!!

1 Comentário:

Anonymous said...

Salam Semua Rakyat Malaysia, Bagaimana Pula dengan Nasib Keluarga Ini Di Taman Lagenda Padang Serai Kedah. Rumah mereka telah di ceroboh oleh Pentadtiran MPK Kulim. Pondok Gazebo Yang Dibina Di Halaman Rumah Telah Diruntuhkan. Sedasngkan pemilik yang lain tidak di ambil tindakan. Sunggu zalim perbuatan mereka ini

Post a Comment

 

©2009 Utara-Online | Template Blue by TNB